• Citroën C-Elysée

  Od 18.869,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C-Elysée

  Od 18.869,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C-Elysée

  Od 18.869,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3


Citroën C-Elysée

 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Cjenovnik
 • Brošure

Citroën C-Elysée

Odgovara na sva očekivanja

Citroën C-Elysée koristi cjelokupno tehničko i stilističko znanje te iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je kako bi ponajprije odgovorio na očekivanja međunarodnih tržišta.

Prednosti:

 • Skladan i upečatljiv stil uravnotežena obrisa koji vozilu daje otmjenost
 • Robusno i izdržljivo vozilo, ispitano prelaskom 4 milijuna kilometara
 • Iznimno prostrana unutrašnjost, a prostranost straga postavlja nove standarde
 • Ležanje na cesti i udobnost ovjesa tipični za CITROËN
 • Privlačan omjer uloženog i dobivenog
 • Benzinski motor PureTech 72 s emisijom CO2 od 119 g i potrošnjom od 5,2 l/100 km
 • Dizelski motor HDi 90 uz 108 g CO2 i 4,1 l/100 km
 

Profinjen obris

Linije modela Citroën C-Elysée kao i sklad njegovih oblika odmah vam otkrivaju njegov karakter: riječ je o suvremenoj i prostranoj limuzini. Istodobno uravnotežen i otmjen, širokih tragova kotača, visokog pojasa karoserije i izbočenih blatobrana, Citroën C-Elysée neće vas ostaviti ravnodušnima.

 

Izražajan pogled


Prednji dio modela Citroën C-Elysée već na prvi pogled izražava njegovu pripadnost gamiCITROËN, osobito zahvaljujući širokom kromiranom potpisu koji ističe reljefni poklopac motora.

Suvremena unutrašnjost


Prostrana unutrašnjost modela Citroën C-Elysée dostojna je velikih limuzina, poglavito njegova armaturna ploča koja se može opremiti suvremenim i zavodljivim ukrasima. Sjedala su posebno udobna, te odabir materijala odgovara njegovu otmjenom karakteru i robusnosti.

 

Prostranost bez premca

Unutarnji prostor

Velikim unutarnjim prostorom Citroën C-Elysée savršeno je dimenzioniran da odgovara na sve vaše potrebe. Povrh toga što su putnici sprijeda naročito udobno smješteni, putnici straga cijenit će iznimnu prostranost: prostor za noge nevjerojatno je velik i odgovarat će cijeloj vašoj obitelji.

Prtljažnik koji postavlja standarde

Lako dostupan, praktičan i vrlo prostran s obzirom na veličinu kabine, prljažnik obujma 506 litara jedan je od najvećih u klasi. Unutar njega nalazi se i 20-litreni spremnik, idealan za spremanje manjih predmeta.

Brojni pretinci

Citroën C-Elysée ima korisne, domišljato dizajnirane i lako dostupne pretince. Od velikog pretinca za rukavice, preko pretinaca u vratima i u naslonu za laktove u kojem se nalaze drugi praktični pretinci, do džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, svaki putnik može uvijek iskoristiti korisna mjesta za odlaganje.

 

Udobnost u svakom trenutku

Connecting Box modela Citroën C-Elysée podrazumijeva:

 • audioutičnica
 • USB priključak
 • komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth™.

Omogućava vam povezivanje s vašim MP3 čitačem ili USB ključem te uporabu kompatibilnog mobitela u najvećoj mogućoj sigurnosti.

 

Audiosustavom CD RDS modela Citroën C-Elysée kompatibilnim s MP3 čitačem upravlja se komandama pri upravljaču. Zahvaljujući inovativnom programu za obradu zvuka i suvremenoj tehnologiji koja vam omogućuje raspodjelu zvuka prema vlastitim željama, taj sustav nudi ugodno i opuštajuće ozračje, optimalnu kvalitetu slušanja glazbe i istinski užitak.

 

Za udobnu i opuštenu vožnju, Citroën C-Elysée nudi regulator i limitator brzine. Limitatorom određujete brzinu koju ne smijete prijeći.Regulator, pak, održava vašu brzinu stalnom, bez potrebe za pritiskanjem papučice gasa.

 

Dizajniran kako bi se prilagodio najtežim klimatskim uvjetima i razdobljima najveće vrućine, Citroën C-Elysée posebnu pozornost posvećuje klima uređaju. Tako je na sustavima s digitalnim prikazom dostupna funkcija “AC Max” kojom se u trenu može maksimalno rashladiti prostor.

 

Optimalna razina kvalitete

Citroën C-Elysée koristi cjelokupnu stručnost Marke kad je riječ o vezi s podlogom, kvaliteti i tehnologiji. Vjeran zahtjevima koje postavlja CITROËN, C-Elysée ima dug međuosovinski razmak i široke tragove kotača, i sprijeda i straga, zbog čega nudi visoku razinu kvalitete ponašanja na cesti i sigurnosti, u gradu i na dugim putovanjima.

Sigurnost na najvišoj razini


Citroën C-Elysée ima opremu koja nudi visoku razinu aktivne sigurnosti.Primjerice, njegov kočioni sustav s ABS-om (Anti Blocking System) koji u slučaju nužde prilagođava pritisak na kočnicu i sprječava blokiranje kotača. Pomoć pri naglom kočenju (AFU), pak, trenutačno pojačava pritisak na kočnicu u slučaju naglog kočenja i time skraćuje zaustavni put. Citroën C-Elysée je također opremljen sustavom za nadzor stabilnosti vozila (ESP) i ima 4 zračna jastuka.

Optimalna pouzdanost i izdržljivost


Naglasak je stavljen na izdržljivost vašeg vozila, osobito s dvostrukom nepropusnom brtvom oko vrata, neophodnom za zaštitu od buke i prašine. Izvana su odabrani materijali kako zbog njihova estetskog izgleda tako i zbog kvalitete i otpornosti. Ispitan prelaskom četiri milijuna kilometara diljem svijeta, u svim mogućim uvjetima vožnje, Citroën C-Elysée robusno je vozilo sposobno prkositi godinama, čija je i najmanja pojedinost osmišljena da traje.

 

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...