• Citroën C3

  Od 21.026,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C3

  Od 21.026,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C3

  Od 21.026,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3

Citroën C3

 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Cjenovnik
 • Brošure

Citroën C3

Novo iskustvo vožnje

Sa svojim pročišćenim i zategnutim linijama, Citroën C3 nalazi se među najkompaktnijim modelima u segmentu. Zahvaljujući inteligentnoj arhitekturi, unutrašnja je prostranost očuvana, a velika staklena površina dodatno povećava osjećaj prostora i potpune slobode.

Prednosti:

 • Vjetrobransko staklo Zénith, izvor svjetlosti i tehnološko dostignuće
 • Posebna arhitektura otvorena prema van kao jamstvo udobnosti i sigurnosti
 • Jedinstven i vedar stil zahvaljujući LED svjetlosnom potpisu
 • Uzoran obujam prtljažnika (300 litara)
 • Užitak u vožnji bez premca: lakoća korištenja, uzorna upravljivost
 • Mikrohibridna tehnologija e-HDi, od 87 g CO2
 • Novi benzinski motori PureTech, od 99 g CO2
 

Izvanredna vidljivost

Citroën C3 s vjetrobranskim staklom Zénith stvara novo iskustvo vožnje. Staklo iznimne duljine od 1350 mm vrhunsko je tehnološko dostignuće pa povećava prednje vidno polje za 80° prema gore te optimizira vidljivost.

Jedinstvena panorama


Zahvaljujući zakrivljenosti vjetrobranskog stakla i tanjim nosačima, svi su putnici posve uronjeni u krajolik, kao dio osjetilnog doživljaja koji udobnosti svakog putovanja dodaje novu dimenziju. Putovanje u Citroën C3 brzo prerasta u jedinstveno iskustvo.

Zaštita od sunca


Citroën C3 nalik je staklenom mjehuru sa zapanjujućom svjetlosnom predstavom. Da svjetlost koja je izvor života ne postane izvor smetnji, vjetrobransko staklo Zénith ima dodatno zatamnjen dio i kruti zaslon (s dva sjenila) u gornjem dijelu.

Svijetao ambijent


I danju i noću, putnici Citroën C3 okupani su svjetlošću:

 • prirodnom zahvaljujući velikoj staklenoj površini
 • umjetnom s različitima izvorima svjetla s mogućnošću prigušenja postavljenima posvuda u kabini.

Citroën C3 može biti opremljen i nizom od tri bijele LED diode koje osvjetljavaju središnji dio konzole.

 

Izražajan vanjski dizajn


Citroën C3 sa svojim čistim, zategnutim linijama vrhunski je primjer avangardnog stila. Elegantan dizajn naglašen je dinamičnim prednjim krajem i gornjom maskom koja okružuje dvostruki ševron i dnevna LED svjetla koja automobilu daju jedinstven svjetlosni potpis.

 

Inteligentna arhitektura


Citroën C3 ubraja se u najkompaktnije modele u svojem segmentu. Nije pokleknuo napuhavanju i ostaje ispod granice od 4 m (dug 3,94 m, širok 1,73 m i visok 1,52 m). To je stil koji koji oduvijek teži boljem u što kompaktnijem izdanju. Ta se kompaktnost postiže a da istodobno nudi prostranost i obujam prtljažnika među najvećima u segmentu. Povrh toga, promjer okretanja od 10,2 m omogućava savršenu prilagođenost gradskoj vožnji.

Kvaliteta najviše razine


Citroën C3 već je mjerilo kvalitete u svojoj kategoriji. To je vidljivo ponajprije u preciznoj završnoj obradi i spojevima te prisutnosti ukrasnih elemenata kao što su kromirane kvake na vratima, letvice na prozorima ili ispušna cijev.

 

Avangardna unutrašnjost


Odraz vanjskog dizajna,unutrašnji stil Citroën C3 odiše elegancijom i dinamikom. Termički obložena armaturna ploča dodatno je naglašena letvicom u sivoj boji Tungstène ili Moondust. Kromirani i lakirani dijelovi koje pronalazimo u unutrašnjosti savršeno se slažu s nenametljivim i skladno oblikovanim detaljima pa kabina poprima jedinstven i elegantan izgled.

 

Vozačevo mjesto

Kad sjednete u Citroën C3, otkrit ćete kabinu u kojoj je vožnja na prvom mjestu. Visoko postavljena natkrivena instrumentna ploča, upravljač s ravnim donjim dijelom, digitalni brojači... Mjesto vozača jednostavno vas mami na vožnju. Središnja konzola nadohvat je ruke. Vaš položaj u vožnji je bez premca, a udobnost poboljšana. Jedina vam je želja da ga provozite.

Prostrana kabina

Unatoč kompaktnim dimenzijama, Citroën C3 ima prostranu kabinu gdje se lako može smjestiti pet odraslih osoba. Da bi razvili tako inteligentnu arhitekturu, dizajneri su morali biti vrlo kreativni. Vrijedi izdvojiti:

 • nenametljivi pretinac za rukavice koji oslobađa prostor za noge
 • "tanka" prednja sjedala koja omogućuju više prostora za noge straga
 • povišena sjedišta koja oslobađaju prostor ispod sjedala za noge putnika straga

Prtljažnik i pretinci

Citroën C3, automobil za svakodnevnu uporabu, nudi iznimno velik prtljažnik obujma od 300 litara i stražnja sjedala preklopiva u omjeru 2/3-1/3. Kada su nasloni sjedala preklopljeni, u prtljažnik možete smjestiti predmete duljine 1.19 m. Tu su i brojni drugi pretinci (pretinac za rukavice, pretinci u vratima, središnja konzola, pretinci na armaturnoj ploči...) koje je moguće upotpuniti i središnjim naslonom za ruke s dva pretinca ili ladicom ispod vozačeva sjedala.

 

Dojmljiva vozna svojstva

Citroën C3 koristi najbolje umijeće Marke kako bi ponudio iznimno udoban ovjes i uglađenu vožnju bez premca, ponajprije zahvaljujući:

 • prednjem ovjesu tipa McPherson
 • stražnjem ovjesu s gipkom poprečnom gredom
 • električnom varijabilnom servoupravljaču,

Ta su provjerena rješenja savršeno prilagođena svojstvima vašeg vozila. Za besprijekorno ponašanje na cesti, sve su izvedbe opremljene i ESP-om.

 

Smanjen utjecaj na okoliš

Citroën C3 nudi izbor između tri dizelska motora, od kojih je jedan opremljen mikrohibridnom tehnologijom e-HDi, koji je najučinkovitiji na tržištu. Riječ je o motoru, e-HDi 90. S emisijom od 85 g/km CO2, Citroën C3 ima potrošnju goriva i emisije CO2 na najboljoj razini u segmentu.

 

Motori BlueHDi imaju vrhunsku tehnologiju koja omogućuje:

 • Filtriranje 99,9% čestica dizela
 • Uklanjanje 90% čestica NOx (dušikovih dioksida).
 

Motori VTi 68 i VTi 82, dostupni na Citroën C3, pripadaju obitelji benzinskih motora PureTech.
Opremljeni su najnovijim raspoloživim tehnologijama koje omogućuju odličan odziv i kontrolu potrošnje.
U usporedbi s prethodnom generacijom, vaš motor smanjuje potrošnju goriva i emisije CO2 (od 99g/km) za 25%, istodobno zadržavajući svoj prpošan karakter!

 

Pročistač krutih čestica (FAP) koji oprema dizelske motore za Citroën C3 doprinosi zaštiti okoliša tako što zadržava nesagorjele čestice koje proizvodi motor i osigurava njihovo sagorijevanje.
Već ionako niska razina emisija onečišćujućih čestica kod motora HDi s filterom FAP pada na jedva mjerljivu razinu.

 

Citroën C3 može se pohvaliti da je narastao a da pritom nije nimalo dobio na težini.
To postignuće rezultat je dugotrajnog rada tijekom kojeg su inženjeri istraživali sva moguća rješenja za smanjenje mase.
Sa smanjenom masom i optimiziranom aerodinamikom, Citroën C3 jamči inteligentnu kontrolu potrošnje, a time i emisije CO2.

 

Sigurnost bez kompromisa

Ojačana karoserija

U slučaju sudara, putnici u Citroën C3 su maksimalno zaštićeni. Konstrukciji karoserije posvećena je posebna pozornost. Kabina je kruća kako bi se spriječilo prodiranje predmeta u putnički prostor i kako bi se omogućilo progresivno apsorbiranje energije pojedinih dijelova gdje "nema putnika".

6 zračnih jastuka

Citroën C3 nudi potpunu zaštitu za sve putnike sa svojih šest zračnih jastuka ponuđenih u seriji od druge razine opreme:

  • dva prednja zračna jastuka,
  • dva bočna zračna jastuka sprijeda,dvije zračne zavjese ugrađene u strop.

Radi kompletne sigurnosti, Citroën C3 ima upravljački stup koji se uvlači u slučaju izravnog sudara.

Učinkovito kočenje

Citroën C3 postavlja najviše standarde aktivne sigurnosti, ponajprije zahvaljujući visoko učinkovitom kočionom sustavu. Kako bi osiguralo kočenje najviše razine, Citroën C3 ima u serijskoj opremi:

 • ABS ((Anti Blocking System)
 • REF (Elektronička raspodjela kočne sile)AFU (Sustav pomoći pri naglom kočenju)automatsko paljenje sva četiri svjetla upozorenja.

Sigurnost djece

Vaša su djeca u posve sigurnim rukama u kabini Citroën C3. Dva bočna stražnja sjedala na svim su izvedbama serijski opremljena kopčama Isofix za postavljanje dječje sjedalice. Citroën C3 u dodatnoj opremi nudi i električnu sigurnosnu blokadu za stražnja vrata i prozore.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.citroen.ba/index.php/c3#sigProId7ca290a78a

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...