Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

 • Citroën C4 Cactus

  Od 26.485,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C4 Cactus

  Od 26.485,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C4 Cactus

  Od 26.485,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3

Citroën C4 Cactus

 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Cjenovnik
 • Brošure

Citroën C4 Cactus

Pomiriti stil i lakoću svakidašnje uporabe. Ponuditi snažne i uvijek praktične vizualne elemente. Citroën C4 Cactus crossover je nove vrste s optimističnim dizajnom.

 

Airbump®

"Zašto zaštititi smartphone, ali ne i automobil? "
Mark Lloyd, glavni dizajner za C4 Cactus

 

Airbump® je uspješan spoj stila i praktičnosti!
Njegova elastična površina, koja je svjetska posebnost, štiti vaše vozilo od svakodnevnih malih udaraca.
Njegova tajna? Mnogobrojne kapsule zraka ispod elastične površine od termoplastičnog poliuretana koja ne zahtijeva posebno održavanje.
Možete personalizirati svoj C4 Cactus s četirima bojama elemenata Airbump®: bež, smeđa, crna i siva. Poigrajte se!

 

Svjetlosni potpis

Prednji kraj modela C4 Cactus obilježen je svjetlosnom tehnologijom s LED dnevnim svjetlima koja naglašavaju svjetla ugrađena u Airbump®.

Sasvim odvažna osobnost!

Citroën C4 Cactus izražava svoju odvažnu osobnost vizualnim elementima koji ponajprije imaju uporabnu svrhu, poput krovnih nosača koji spajaju stil i praktičnost.

 

Proporcije u službi prostranosti

Duljina od 4,16 m, širina od 2,60 m (kao Citroën C4): C4 Cactus kompaktni je automobil koji vam nudi rekordnu prostranost i neviđenu udobnost u vožnji s:

 • ugodnom i prostranom kabinom,
 • velikim prtljažnikom od 358 litara,
 • optimiranom visinom od samo 1,48 m radi bolje aerodinamičnosti,
 • skraćenim prevjesima zbog čega su kotači smješteni na četiri ugla vozila.
 

UDOBNOST

Sve za olakšavanje vašeg boravka u vozilu. Velika prednja sjedala nalik sofi, domišljati i pristupačni pretinci za sve, prostrana i ugodna unutrašnjost... C4 Cactus poziva na druženje.

 

Top Box: pretinac za rukavice nalik na putni kovčeg

Tražite pretinac za rukavice kojemu se pristupa izravno s gornje strane armaturne ploče? To je Top Box! Iznimno je prostran (8,5 litara) pa u njega možete spremiti sve svoje stvari da vam budu... nadohvat ruke.

 

Kao... Sofa!

Velika prednja sjedala modela Citroën C4 Cactus dizajnirana su tako da podsjećaju na ugodnu sofu. Jedini je cilj vaša udobnost. Stoga vozite opušteno.

 

Udobnost ovjesa

U ovom crossoveru putovat ćete bez trzaja zahvaljujući ovjesu posve prilagođenom podlozi, uključujući neravnine.

Svijet putnih torbi

Ozračje? Istodobno je elegantno i smirujuće. Pojedinim otmjenim pojedinostima Citroën C4 Cactus podsjeća na putovanja i svijet putnih torbi.

Unutrašnji sklad

Tri unutarnja izgleda: Izgled Stone Grey, paket Purple Inside i paket Habana Inside. Sastoje se od nekoliko usklađenih boja skladno raspoređenih po kabini.

 

Panoramski krov: propustite svjetlost

Iznimno velik panoramski stakleni krov s naprednom zaštitom od topline neprestano propušta filtriranu i ugodnu svjetlost u kabinu. Okupan svjetlošću.

 

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

Citroën C4 Cactus usredotočen je na korisne tehnologije u službi udobnosti i sigurnosti. Radi se o tehnologijama koje vam svakodnevno doista trebaju, poput sustava pomoći u vožnji.

 

Povezan s vašim svijetom

Posve digitalan i posve intuitivan. Sve komande modela Citroën C4 Cactus objedinjene su na samo jednom zaslonu. Serijski je opremljen 7-inčnim tabletom s dodirnim zaslonom sa sedam ikona kojima se jednim pritiskom pristupa svim funkcijama.

 • Upravljanje raznim medijima (priključivanje prijenosnih uređaja, pohranjivanje glazbe i fotografija)

 • Navigacija (prikaz autokarata iz ptičje perspektive, prikaz ograničenja brzine, obuhvaćanje uvjeta u prometu).

 • Automatski klima-uređaj.

 • Sustavi pomoći u vožnji (pomoć pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag s prikazom u boji).

 • 1
 • 2

 

Povezani crossover za vašu udobnost

 • Easy Push

  Easy Push

  U izvedbi s upravljanim mjenjačem ETG, uobičajena je ručica mjenjača zamijenjena sustavom „Easy Push“. To se pojednostavnjeno upravljanje sastoji se od triju tipki za odabir: D za vožnju naprijed, N za prazni hod i R za vožnju unatrag.

 • Airbag In Roof

  Airbag In Roof

  Jedinstvena na svijetu, tehnologija Airbag in Roof omogućuje da se suvozačev zračni jastuk premjesti iz armaturne ploče pa se dobije pretinac i više prostora. Rasklapa se vrlo nesmetano uzduž vjetrobrana s odličnim sigurnosnim obilježjima.

 • Magic Wash

  Magic Wash

  Sa sustavom Magic Wash, otvori za raspršivanje tekućine za pranje stakla izravno su ugrađeni na kraj metlica, vidljivost je očuvana, mrlje na poklopcu motora su prošlost, a potrošnja tekućine za pranje stakla je smanjena!

Povezan s cestom

 1. SUSTAV PARK ASSIST
 2. KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Za parkiranje bez poteškoća, sustav Park Assist automatski otkriva slobodno mjesto i pomaže vam parkirati vaš Citroën C4 Cactus. Preostaje vam samo pritiskati papučicu gasa i kočnice.


Manevriranje pri parkiranju posve je bezbrižno zahvaljujući kameri za vožnju unatrag koja šalje sliku na 7'' tablet osjetljiv na dodir.

Pomoć na uzbrdici

Sustav za pomoć pri kretanju na uzbrdici automatski zadržava vozilo zakočenim tijekom dvije sekunde i omogućava bezbrižno kretanje na kosinama nagiba većeg od 3 %.

 

Statičko osvjetljenje

Statičko osvjetljenje pri skretanju dodatnim svjetlosnim snopom osvjetljava unutrašnjost zavoja te tako povećava vidljivost i sigurnost.

 

Umjereni troškovi

Zahvaljujući pragmatičnom pristupu Citroën C4 Cactus spaja užitak u vožnji i umjerene troškove.

Optimirana masa

Smanjena masa modela C4 Cactus ostvarena je inovacijama poput panoramskoga staklenog krova s naprednom zaštitom od topline bez sjenila, te brisača sa sustavom pranja stakla Magic Wash.

Štedljiva uporaba

Zahvaljujući optimiranoj masi, troškovi uporabe modela Citroën C4 Cactus smanjeni su za gotovo 20 % u odnosu na referentne modele u segmentu kompaktnih limuzina.

Smanjena potrošnja

C4 Cactus opremljen je motorima posljednje generacije, benzinskima PureTech i dizelskima BlueHDi, kako bi se smanjila potrošnja i emisija CO2.

 

Motori

U C4 Cactus ugrađuju se motori malog obujma najnovije generacije. Usklađeni s normom Euro 6 (benzinski motor PureTech i dizelski motor BlueHDi sa sustavom Stop & Start), ti suvremeni i učinkoviti motori imaju nisku potrošnju.

BLUEHDi

Motor BlueHDi 100 S&S BVM novi je korak prema još čišćem dizelu s rekordno niskim emisijama CO2 (od 82 g/km) te smanjenom potrošnjom (od 3,1 l/100 km). Užitak u vožnji nije zanemaren pri dinamičnim ubrzavanjima.

PURETECH

Dostupni su i atmosferski motor PureTech VTi 82 s tri cilindra obujma od 1,2 litre te motor s prednabijačem PureTech e-THP 110 sa središnjim izravnim ubrizgavanjem i dvostrukim VVT-om.

 

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...