C4 & Ë-C4 100% ËLECTRIC | već od 40.421 KM

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Prodajna mjesta Test vožnja Zatražite ponudu

 • CITROËN C4
 • POSEBENOSTI Ë-C4 – 100% ËLECTRIC
 • Video upustva za upotrebu
 • Foto galerija
 • Cjenovnik
 • Brošure

CITROËN NUDI NOVU KOMBI LIMUZINU

Citroën i u 2020. godini nastavlja sa svojom električnom ofenzivom s novim 100 % električnim vozilom Ë-C4 i novim vozilom C4: novo razdoblje dizajna marke Citroën, izuzetna udobnost u vožnji i mogućnost izbora između 100 % električnog, benzinskog i dizelskog pogona.

100 % električni Ë-C4 i novi C4 časni su nasljednici Citroënove serije kombi limuzina koja ima iza sebe već 92 godina prošlosti. Od 1928. godine do danas bilo je deset generacija limuzina koje su ukupno prodate u 12,5 miliona primjeraka.

DIZAJN

IZRAŽEN STIL, JEDINSTVENI IDENTITET

novi c4 intro 01

CITROËN C4 izražava svoju različitost uspješnim spajanjem:

 • elegancije, tekućih linija i dinamičnosti kombi limuzine: aerodinamični oblik karoserije, profinjene linije, prepoznatljivi grafički detalji, novo prednje i zadnje osvjetljenje,
 • snage i karaktera SUV-ja: veliki točkovi, raskošne i isklesane linije.

 1. Prednji dio
 2. Profil
 3. Zadnji dio
 4. Individualizacija izgleda

INOVATIVAN
I TEHNOLOŠKI USAVRŠEN PREDNJI DIO

Citroën C4 ima energičan i izrazit izgled: Visok i isklesan poklopac motornog prostora.
Prednji dio preuzima najnovije estetske stilske marke Citroën: prepoznatljivo osvjetljenje u obliku slova V, farovi u dva nivoa i kromirani logotip dvostruke strjelice koja se proteže se po čitavoj širini vozila.
U prvom planu je Citroënova tehnologija 100 % LED Vision koja je dostupna za dnevna svjetla, farove i maglenke.

 

AERODINAMIČNI PROFIL

Potpuno aerodinamični profil nudi raskošne površine na kojima je isprepletena nekoliko mekanih i ujedno mišićastih linija karoserije koje se nalaze „neposredno uz tijelo“, kako bi vozilu osigurale snagu i ispunile ga karakterom.

Kratak prednji i zadnji prevjes u kombinaciji s točkovima velikog promjera (690 mm) i 156 milimetarskim razmakom od tla, koji je veći u odnosu na konkurente, osigurava vozilu jedinstveno, izrazito i samopouzdano uzvišeno držanje, što ga čini „spremnim za akciju“.

 

DINAMIČAN I IZDRŽLJIV ZADNJI DIO

Zadnji dio daje vozilu dinamičan i robusni izgled, nagovještavajući veliku zapreminu prtljažnika (380 litara).

Svojim nagnutim zadnjim staklom, aerodinamičnim spojlerom i svjetlima koje međusobno povezuje svjetleća crna ukrasna letva, novi C4 nudi jedinstven i potpuno drugačiji raspored i predstavlja potpuno novo osvjetljenje s LED diodama u obliku slova V.

 

31 KOMBINACIJA SPOLJAŠNOSTI,
6 KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI

Sedam boja karoserije: bijela Banquise, crna Obsidien, siva Acier, siva Platinium, crvena Elixir, braon Caramel i plava Iceland.
Pet paketa u boji: Glossy Black, Sable Metal, Textured Gray, Anodized Deep Red i Anodized Blue, od kojih je potonji ekskluzivno dostupan za novo 100 % električno vozilo ë-C4.
Šest kombinacija unutrašnjosti od toplih materijala u tamnim ili živahnim nijansama boja: serijska kombinacija unutrašnjosti i pet dodatnih kombinacija koje se uklapaju s sjedalima Advanced Comfort: Urban Grey, Metropolitan Grey, Metropolitan Blue, Hype Black i Hype Red.

 
next
prev

UDOBNIJA ISKUSTVA

CITROËN ADVANCED COMFORT®

 1. Udobna vožnja
 2. Udobno sjedenje
 3. Udoban boravak
 4. Udobnost uma
 5. Udobna upotreba

UDOBNA VOŽNJA

Novi C4 je opremljen s Citroënovim ovjesom s progresivnim hidrauličkim graničnicima koji pruža vrhunsku razinu udobnosti i efekt "letećeg tepiha" za još više dobrog osjećaja u unutrašnjosti, dinamičko ponašanje na cesti i udobnost u vožnji.

 

UDOBNO SJEDENJE

Sjedala Advanced Comfort su ekskluzivna Citroënova inovacija i napravljena su od:
deblje pjenaste gume na sjedalima, čija je debljina 15 mm i nudi mekoću i dobru potporu već pri prvom dodiru,
Pjenasta guma visoke gustoće omogućuje optimalnu udobnost: učinkovitije ublažavanje vibracija, bez upadanja i postojanost.

 

UDOBAN BORAVAK

Novi C4 ujedno nudi kompaktne vanjske dimenzije kako bi očuvao potrebnu okretljivost za svakodnevnu upotrebu i prostranu unutrašnjost, posebno zahvaljujući izuzetno velikom prostoru u predjelu koljena na zadnjim sjedalima (198 mm).

 

UDOBNOST UMA

Novi C4 je opremljen velikim pomičnim panoramskim krovom površine 4,35 m2 s električnim pomicanjem koji putnički prostor obasjava svjetlošću.

 

UDOBNA UPOTREBA

Novi C4 nudi 20 tehnologija i intuitivnih sistema za pomoć u vožnji koji pružaju udobnu i nesmetanu upotrebu vozila.
Pridružuje im se još šest tehnologija za uspostavljanje veze.

 
next
prev

CITROËNOV OVJES SA PROGRESIVNIM HIDRAULIČNIM GRANIČNICIMA®


C4 je opremljen s Citroënovim ovjesom s progresivnim hidrauličkim graničnicima koji pruža vrhunsku razinu udobnosti i efekt "letećeg tepiha" za još više dobrog osjećaja u unutrašnjosti, dinamičko ponašanje na cesti i udobnost u vožnji.

Princip djelovanja ovog sistema je potpuno jednostavan. Citroënov ovjes progresivnim hidrauličkim graničnicima ima i dodatna dva hidraulična graničnika na svakoj strani: jedan za rastezanje i drugi za kompresiju. Ovjes tako djeluje u dvije faze ovisno o jačini poticaja:

 • kod blage kompresije i blagog rastezanja ovjes i amortizer istovremenu kontroliraju vertikalna pomicanja bez posredovanja hidrauličkih graničnika. To pruža osjećaj lebdjenja na "letećem tepihu" i čini se kao da vozilo prelijeće deformacije na cesti.
 • Kod snažnije kompresije i snažnijeg rastezanja opruga i amortizer djeluju zajedno s hidrauličkim graničnicima koji tako progresivno usporavaju pomicanje i time sprečavaju nagla zaustavljanja na kraju hoda. Hidraulički graničnik apsorbira energiju i djelimično je vraća. Pri tom dakle nema nikakvog odskakanja i putnici su potpuno odmaknuti od ceste.

EFIKASNA I MAŠTOVITA MJESTA ZA ODLAGANJE

Kod Citroëna C4 dizajnirali smo udobnost boravka, tako što smo putnicima pojednostavili boravak u vozilu zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, praktičnim mjestima za odlaganje i maštovitom rasporedu sjedala.

 1. Smart Pad Support® Citroën
 2. Središnja konzola
 3. Mjesta za odlaganje u zadnjem dijelu
 4. Prtljažnik

Smart Pad Support®
Ekskluzivno kod Citroëna

Novi C4 prednjemu nudi suvozaču jedinstvena mjesta za odlaganje i opremu:

Smart Pad Support® Citroën je osmišljeno dizajniran i inovativan nosač na izvlačenje koji je ugrađen neposredno u armaturnu ploču. Na njega može prednji suvozač sigurno pričvrstiti tablet računalo svih marki i pregledavati različite sadržaje.

Klizni pretinac koji se nalazi nasuprot suvozača u armaturnoj ploči gdje možemo pospremiti tablet računalo.

 

Središnja konzola

Visoka i široka središnja konzola dizajnirana je kako bi se maksimalno oslobodio prostor za odlaganje:

Površina za bežično punjenje na koju možemo odložiti i na njoj jednostavno napuniti pametni telefon.
Dvije utičnice USB.
Velika površina za odlaganje na prednjem dijelu konzole s pregradnim preklopom.
Prorez za odlaganje ispred ručice mjenjača gdje možemo odložiti različite manje predmete.
Veliko središnje mjesto za odlaganje s kliznim zatvaračem i dva nosača za čašu.
Prostrano mjesto za odlaganje ispod klizno pomičnog naslona za ruke na sredini između prednjih sjedala.

 

Prostran zadnji dio

Novi Citroën C4 nudi:

veoma prostranu unutrašnjost, što putnicima nudi izuzetnu udobnost i na zadnjim sjedalima pruža izuzetno puno prostora u predjelu koljena odnosno najviše u svojoj kategoriji "Best in Class" (198 mm).

korisna mjesta za odlaganje, kao na primjer: 1 prorez za odlaganje u naslonu za ruke, nosači za čaše, ...

Najviše dvije utičnice USB.

 

Velik prtljažni prostor

Sa velikim prtljažnikom zapremine 380 litara, koji omogućava jednostavan utovar, novi Citroën C4 spada među najtraženiju ponudu u svom segmentu.

Dostupan je i pod u dva nivoa s kojim se može prtljažni prostor pregraditi i dobiti potpuno ravan pod kada je zadnja klupa za sjedenje preklopljena. Također, može se postaviti i u kosi položaj, što olakšava utovar prtljaga u prtljažnik.

 
next
prev

POVEZIVANJE


CITROËN C4 nudi i najbolja rješenja za povezivost:

 • 10-inčni ekran na dodir preko kojeg korisnik može izabrati podešavanja za vozilo, pristupiti multimedijskom sistemu i telefonu, klima uređaju i navigacijskom sistemu. Moguće ga je upravljati glasovnim komandama;
 • Connect Play sa funkcijom Mirror Screen koji je kompatibilan sa protokolima Android Auto i Apple CarPlay,
 • bežično punjenje pametnog telefona,
 • Connect Assist, usluge za poziv u nuždi i poziv automobilske asistencije s geolokacijom vozila koje su besplatno dostupne 24 sata na dan, 7 dana u tjednu,
 • Connect Nav povezivi navigacijski sistem 3D najnovije generacije,
 • kamera Connected CAM Citroën®: treće Citröenovo vozilo s ovom kamerom nakon vozila Citroën C3 i SUV Citroën C5 Aircross.
 

CITROËN CONNECT PLAY*

Tehnologija Mirror Screen omogućuje u povezanosti sa protokolima Apple CarPlay™ i Android Auto uspostavljanje veze s pametnim telefonom i dvostruki prikaz sadržaja sa ekrana pametnog telefona na ekranu na dodir vozila. Osim toga, omogućava vam i listanje multimedijskih sadržaja kao i neposredno i jednostavno upravljanje pametnim telefonom i kompatibilnim aplikacijama preko ekrana na dodir.

(*Sistem Citroën Connect Play u BiH djeluje sa ograničenima mogućnostima).

CITROËN CONNECTNAV*

10-inčni ekran na dodir preko kojeg se može podešavati sve funkcije medijskih uređaja, telefona i navigacije. Navigacijski sistem 3D Citroën Connect Nav s glasovnim upravljanjem vas u stvarnom vremenu preko usluge TomTom Traffic obavještava o uvjetima za vožnju, raspoloživosti i cijenama parkirališta na vašem putu, ... Osim toga vas vizualnim i glasovnim porukama upozorava na opasne dionice na putu.

(*Sistem Citroën Connect Nav u BiH djeluje sa ograničenima mogućnostima).

CITROËN CONNECT ASSIST

Connect Assist udružuje usluge za poziv u nuždi i poziv automobilske asistencije s geolokacijom vozila. U slučaju prometne nesreće ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada se pokaže potreba za brzom intervencijom, usluga obavještava nadležne intervencijske službe i to automatski ili kad putnik vozila pritisne na taster «SOS». Za ovu besplatnu uslugu, koja je dostupna 24 sata dnevno, svaki dan u tjednu, nije potrebno sklapanje nikakvog pretplatničkog odnosa.

TEHNOLOGIJE

20 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

CITROËN C4 pruža 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje pružaju sigurnost i udobnost te osiguravaju bezbrižniju vožnju: S njima će vaša svakodnevna putovanja biti još jednostavnija i sigurnija.

PROZIRNI EKRAN ZA
PRIKAZ PODATAKA U BOJI

novi c4 intro 05

Projekcijski prikazivač u boji u visini očiju predstavlja uređaj koji na izlazećem zaslonu u vozačevom vidnom polju prikazuje važne informacije za vožnju.

HIGHWAY DRIVER
ASSIST

novi c4 intro 06

Sistem ujedinjava prilagodljiv tempomat sa funkcijom Stop & Go i aktivno upozorenje na nenamjernu promjenu vozne trake jer kontrolu nad brzinom i smjerom preuzima vozilo. Sistem omogućava vozaču da djelomično preda kontrolu nad vožnjom svom vozilu, a on pri tom mora jedino ostati usredotočen na cestu i u skladu sa važećim zakonodavstvom zadržati ruke na volanu. Vozaču može u bilo kom trenutku ponovo preuzeti kontrolu nad svojim vozilom sa kočenjem ili pomicanjem volana.

PARK
ASSIST

novi c4 intro 07

Sistem Park Assist nađe slobodno parking mjesto koje odgovara dimenzijama vozila i kada prepoznaje slobodno parking mjesto automatski izvodi manevre tokom uzdužnog i pravokutnog parkiranja. Vi morate upravljati samo ubrzavanjem i kočenjem vozila.

 

100 % ELEKTRIČNI, BENZINSKI ILI DIZEL

100 % električni CITROËN Ë-C4 pruža vam nečujnu i jednostavnu električnu vožnju koja je dinamična i istovremeno bezbrižna:

 • motor sa 100 kW/136 KS,
 • trenutno raspoloživ okretni moment od 260 Nm,
 • do 80 % napunjenosti za 30 minuta* za 350 kilometara dometa,
 • baterija 50 kW sa garancijom koja važi 8 godina odnosno 160.000 km kod 70 % napunjenosti.

*Punjenje na javnoj stanici za punjenje 100 kW.

novi c4 intro 08

CITROËN C4 dostupan je sa benzinskim i dizel motorima najnovije generacije Euro 6d:

 • fleksibilna i učinkovita vožnja,
 • kod benzinskih motora mogućnošću biranja snage od 100 do 155 KS,
 • kod dizel motora od 110 do 130 KS.
 

AUTOMATSKI MJENJAČ EAT8

8-stupanjski automatski mjenjač EAT8 djeluje u povezanosti s novom ručicom mjenjača od metala sa simetričnim ukrasom. Omogućuje tri položaja (R, N i D) s kojima jednostavno odaberemo brzinu za vožnju unazad, prazni hod ili brzinu za vožnju naprijed, a na njoj se nalaze i dvije tipke na pritiskanje:

P za uključivanje načina Parking,
M za uključivanje načina Manuel kod benzinskog ili dizel motora,
za B uključivanje načina Brake kod električnog motora.

100 % ELEKTRIČNI POGON


CITROËN je u 2020. godini lansirao električnu ofenzivu sa šest vozila iz svog prodajnog programa. 100 % električni Ë-C4 obilježit će sljedeći korak ove ofenzive: utjelovljuje tehnološki naprednu i modernu električnu mobilnost za udobnu i svestranu upotrebu: mobilnost u klasi ë-udobnosti.

100 % električni CITROËN Ë-C4 omogućuje svakodnevnu vožnju s isključivo električnim načinom pogona koji omogućuje putnicima potpunu izoliranost od ceste i vanjskog svijeta, jer su okruženi potpunom tišinom kao u čahuri ličinke: svi ometajući nadražaji koji dolaze od spolja su profiltrirani. Nečujno djelovanje, tekuće kretanje vozila, udobnost u vožnji, mekoća ovjesa, mekana potpora sjedala Advanced Comfort, odsutnost vibracija u unutrašnjosti, ergonomski dizajn i jednostavna upotreba korisničkih sučelja i namjenske usluge, sve zajedno pruža svim putnicima još više udobnosti u unutrašnjosti.

 

NULA GRAMA
EMISIJA CO2

100 % električni CITROËN Ë-C4 vam zagotavlja neslišno in enostavno električno vožnjo.

100 % električni CITROËN Ë-C4 omogućuje vam nečujnu i jednostavnu električnu vožnju. Opremljen je s baterijom kapacitete 50 kWh koja pruža 350 km dometa prema testnom postupku WLTP. Garancija na bateriju važi 8 godina odnosno 160.000 kilometara kod 70 % napunjenosti.

Osim toga, omogućuje vam i uštede:

 • zbog niskih troškova upotrebe zahvaljujući jeftinijem održavanju,
 • zbog mogućnosti dobijanja državnih subvencija koje su dostupne za električna vozila (eko subvencija, nepovratni financijski poticaj).

100 % UČINKOVITA
VOŽNJA

Dinamička i istovremeno bezbrižna električna vožnja bez ikakvih smetnji:

 • bez vibracija, bez trzanja, bez promjene brzina za potpuno tekuću vožnju,
 • trenutno raspoloživ okretni moment za stimulativne užitke u vožnji,
 • daljinsko podesive usluge za bezbrižnu svakodnevnu vožnju.

JEDNOSTAVNA I PRAKTIČKA
RJEŠENJA ZA PUNJENJE

Za punjenje imate na raspolaganju više mogućnosti:

 • Punjenje na javnoj stanici 100 kW: 80 % napunjenost za 30 minuta
 • Wall Box 11 kW: 5 sati ● Wall Box 7,4 kW: 7 sati 30 min.
 • Ubrzana utičnica za domaćinstvo tipa Green'up: 4 sati i pol za 100 km ili 9 sati za 100 km na standardnoj utičnici za domaćinstvo.

CITROËN vas zajedno s partnerskim poduzećem GIA SERVIS d.o.o. (Slovenija) prati od kontrolne ocjene do montažnog rješenja za punjenje.

PREPOZNATLJIV DIZAJN


U okviru tipično Citroënovog oblikovnog dizajna novog 100 % električnog vozila Ë-C4 uspješno su isprepletani elegancija, tekuće linije i dinamičnost limuzine sa petoro vrata zahvaljujući pročišćenim površinama, prefinjenim linijama i prepoznatljivim grafičkih detaljima, a također i snaga, karakterni potezi i izdržljivost SUV-a zahvaljujući velikim točkovima, raskošnim i mišićavim oblinama kao i zaštitnim elementima koji su raspoređeni svuda oko karoserije.

100 % električni Ë-C4 ekskluzivno je opremljen:

 • monogramom ë na blatobranima i vanjskom dijelu vozila,
 • paketom u boji Anodised Blue,
 • posebnim dekorativnim dodacima na pločama vrata,
 • 18-inčnim aluminijskim felgama Crosslight s dijamantnom obradom koje su ekskluzivno dostupne za električna vozila i koje su razvijene posebno za uštedu energije.
 

ELEKTRIČNA MOBILNOST U KLASI Ë-UDOBNOSTI


100 % električni CITROËN Ë-C4 utjelovljuje tehnološki naprednu i modernu električnu mobilnost. Izuzetno udobna limuzina sa petoro vrata nudi novu dimenziju udobnosti i potpuno nova iskustva u vožnji:

 • nulte emisije, nečujno djelovanje, nema stresa: bez vibracija, bez buke motora,
 • odmah raspoloživa snaga i okretni moment za trenutnu učinkovitost i tekuću vožnju bez naglog djelovanja,
 • prethodno klimatiziranje putničkog prostora na daljinu putem aplikacije My CITROËN ili na 10-inčnom ekranu na dodir.

Osim užitaka u svakodnevnoj vožnji na električnu energiju, bez CO2 emisija i uz značajne uštede, 100 % CITROËN Ë-C4 nam omogućuje jednostavan pristup onim područjima gradskih središta u kojima su na snazi ograničenja prometnog režima.

 

TRI NAČINA VOŽNJE

Dostupna su tri načina rada vožnje:

 • Normal u kojem imate osiguran najbolji odnos između dometa i dinamičkih performansa,
 • Eco za optimalnu potrošnju energije,
 • Sport u kojem ima prednost efikasnost na osnovu najveće snage i okretnog momenta.

Izbornik načina vožnje nalazi se na konzoli automatskog mjenjača.

AUTOMATSKI MJENJAČ

Nova ručica automatskog mjenjača od metala sa simetričnim ukrasom nudi tri položaja (R, N in D) pomoću kojih možete izabrati brzinu za vožnju unazad, slobodan hod ili brzinu za vožnju naprijed.

Na ručici mjenjača nalaze se dvije osvijetljene tipke na pritiskanje:

 • P za aktiviranje načina Parking,
 • B za aktiviranje načina Brake u kojem vozilo tokom usporavanja generira više energije.

SPREMANJE KABLA

100 % CITROËN Ë-C4 je zadržao veliki prtljažnik sa 380 litara zapremine i garnituru za popravku gume. Za još bolju praktičnost, prtljažnik ima pod sa dva nivoa koji se može postaviti i u kosi položaj kada želimo u pod odložiti kabel za punjenje ili razne druge predmete.

 

DOMET I PUNJENJE


Baterija 100 % električnog Citroëna Ë-C4 nudi 350 kilometara dometa po testnom postupku WLTP. Globalno usklađeni postupak ispitivanja za osobna vozila i laka gospodarska vozila (WLTP) nudi korisnicima preciznije vrijednosti dometa koji mnogo realnije predstavljaju stvarnu upotrebu vozila.

 

NA DOMET UTJEČE VAŠ STIL VOŽNJE I TAKOĐER OSTALI FAKTORI

NAČINI PUNJENJA

JEDNOSTAVNA I PRAKTIČKA RJEŠENJA ZA PUNJENJE

Uzimajući u obzir broj kilometara koje svakodnevno prelazite i rješenja za punjenje koje imate na raspolaganju izvan vaše kuće, na raspolaganju vam je više načina punjenja:

 • Kod kuće na stanici za punjenje Wall Box snage 7,4 kW baterija će se napuniti u potpunosti za približno 7 sati i po (ugrađeni punjač 7,4 kW), a na stanici za punjenje Wall Box snage 11 kW za 5 sati (s ugrađenim punjačem sa 11 kW uz doplatu). Sa efikasnijom utičnicom u domaćinstvu tipa Green'up možete dobiti dodatnih 100 kilometara dometa za 4 sati i po.
 • Na javnoj stanici za punjenje sa super punjačem snage 100 kW vrijeme punjenja je kraće nego na stanici Wall Box: za 30 minuta baterija se napuni do 80 %.

Citroën je sklopio partnersku saradnju s poduzećem Zeborne koje će vam predlagati najprikladnije rješenje za montažu vaše stanice za punjenje. Time vam osiguravamo da će vaša instalacija biti kvalitetna i cjenovno povoljna, čime ćete ispunjavati kriteriju opravdanosti na državnu subvenciju.

POKLOPAC PRIKLJUČKA ZA PUNJENJE

Otvor priključka za punjenje opremljen je lampicama u boji pomoću kojih možemo vizualno pratiti postupak punjenja.

 

TEHNOLOGIJE

ELEKTRIČAN I INTUITIVAN


100 % električni CITROËN Ë-C4 opremljen je raznim intuitivnim sučeljima koji omogućuju jednostavno pregledavanje informacija i upotrebu:

 • U posebnom načinu prikaza na digitalnoj instrument tabli moguće je prikazati mjerač ili domet, a može se pristupiti i trima bitnim informacijama: indikator snage, tok energije i toplotna udobnost.
 • Na posebnim stranicama10-inčnog ekrana na dodir koji je ugrađen na sredinu armaturne ploče prikazuju se protoci energije, statistički podaci i ekran za programiranje vremenski odgođenog punjenja baterije.
 • Kada se vozilo puni, na ekranu se prikazuju informacije o punjenju: preostalo vrijeme punjenja, generirani domet, udio napunjenosti.
 

Na instrument tabli se prikazuju bitne informacije za električni pogon.

Pomoću statističkih podataka upoznajemo se s električnom potrošnjom i osiguravamo optimalnu vožnju.

Protoci energije omogućuju prikaz djelovanja električne tehnologije.

Ova prečica preusmjerit će vas neposredno na stranu 10-inčnog ekrana na dodir o električnom pogonu.

 

UDOBNOST

Citroën ë-C4 - Smart Pad Support®

 

TEHNOLOGIJA

Citroën C4 - Highway Driver Assist

Citroën C4 Active Safety Break

Citroën C4 - Park Assist

 

POVEZIVANJE

Citroën C4 - Citroën Connect Assist

Citroën C4 - Connect Play

 

ODLIKE ELEKTRIČNOG CITROËN Ë-C4

Citroën ë-C4 - Rješenja za punjenje

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

novi c4 intro 08

Cjenovnik vozila od 01.06.2024.

*Molimo Vas da nakon otvaranja cjenovnika osvježite memoriju Vašeg preglednika pritiskom na tipku F5 kako bi sistem učitao važeću verziju cjenovnika.

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

 

Sve naše brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...