• Citroën C4 Aircross

  Od 53.300,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C4 Aircross

  Od 53.300,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Citroën C4 Aircross

  Od 53.300,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3


Citroën C4 Aircross

 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Cjenovnik
 • Brošure

Citroën C4 Aircross

Nova automobilska iskustva

Citroën C4 Aircross kombinira eleganciju naših limuzina sa prepoznatljivim formama vozila sa pogonom na četiri kotača 4x4. Tako ima neke od poznatih karakteristika vozila marke: Prednji kraj, kao što su dioda dnevna svjetla, koja su vertikalno integrirane na isti način kao i Citroën C1 i DS3. Na boku je rebro u obliku obrnutog peraja morskog psa po uzoru na Hypnos konceptni automobil, ukrašen je kromiranom ružom vjetrova, prikazujući svoju odanost obitelji SUV Citroën. Stražnja svjetla su po ugledu na limuzinu Citroën C4 i konceptni automobil Hypnos.

Prednosti:

 • Izmjerena dužina (4,34 m)
 • Pogon à la carte: 2WD ili 4WD
 • Ugodno putovanje i udoban ovjes
 • Referenca glede CO2 : 119 g pri 2WD in 129 g pri 4WD
 • Hands-free pristup i start-up za opušteno korištenje
 • Panoramski stakleni krov
 • Kamera za vožnju unatrag, za laše manevrisanje
 

Kompaktan i snažan

Sa izmjerenom dužinom od 4.34 m, Citroën C4 AIRCROSS je pravi kompaktni SUV.

 • horizontalne linije ispred, koji je se na kraju završavaju aerodinamičnim otvorima
 • površina motornog poklopca
 • širi lukovi blatobrana
 • manji prevjesi naprijed i nazad

Najbolje naglašavaju taj dojam snage i dinamike.

 

Elegantan i privlačan

Vjeran sloganu marke "Creative Technology" Citroën C4 AIRCROSS kombinira stil i performanse u koherentnu cjelinu. Naprijed, na primjer sa svojom širokom kromiranom maskom i postavkom znaka marke Citroën nedvosmisleno predstavlja pripadnost familiji vozilo sa pogonom na četiri kotača, koji su trenutno na tržištu. LED dnevna svjetla, koja su vertikalno postavljeni u aerodinamičkim otvorima daju vozilu primjetan pečat sa kojim vozilo može prepoznati i dan i noć. Stražnja svjetla imaju ugrađeni svjetlovodni kabel, vrata prtljažnika imaju kromirana lajsnu koja ima skrivenu kameru da biste vidjeli područje iza vozila tijekom vožnje unatrag. Nadalje eleganciju naglašavaju također kromirane lajsne i obloge, pragova i donjeg ruba vrata prtljažnika kao i dodatno zatamnjeni stražnji prozori.

 

Putnički prostor po mjeri

Ergonomija

Unutar Citroën C4 AIRCROSS prostora za vozača je poboljšan za jednostavno korištenje. Kolo upravljača u koži, koje možete podesiti u visinu i dubinu, omogućuje izravnu kontrolu audio sustava, speed kontrole i sustav za hands-free. Ploča s instrumentima, na kojem se sve funkcije prikazuju još jasnije,što daje bolje čitanje informacija. Mjesta na prednjim sjedalima, koja su dostupna sa električnim grijanjem i kontrolama, osiguravaju izvrsno držanje i nude bogatstvo podešavanja (visina, dužina, nagib). Da bi se osigurala udobnost putnika nazad je i mogućnost nagiba sjedala u dva različita položaja.

Iskorištenost prostora

Citroën C4 AIRCROSS ima dobro osmišljenu unutrašnjost. On kombinira kompaktno vozilo sa dužinom od 4.34m i bogati unutrašnji prostor zahvaljujući uglavnom međuosovinskom razmaku, što je tipično za višu klasu vozila (2,67m). On također nudi odgovarajući veliki prtljažni prostor sa 442 litara. Zadnje sjedište, što je zgodno za svakodnevne potrebe (opremljeno otvorom za duge predmete) može biti uključeno u omjeru 2/3-1/3 i time ostvariti dodatni prostor za utovar.

Pretinci

Unutrašnjost ima mnogo prostora za odlaganje, gdje su veličina i dizajn definirani kako bi se povećano moglo zadovoljiti sve od vaših svakodnevnih potreba. Pretinac ispred suvozača nudi tako veliki osvijetljen i prostor sa hlađenjem. Središnji naslon za ruke na stražnjem sjedalu je opremljen sa dva nosača za čaše, a onaj između prednjih sjedala ima ugrađen 12 V utičnicu i USB priključak kao i vanjski audio ulaz.

 

Créative Technologie

Citroën C4 Aircross Vam nudi opciju HI-FI opreme na visokoj razini Rockford Fosgate®.
Ovaj sistem je ukupne snage 710W, a sastoji se od:

 • 8 zvučnika u prostoru za putnike,
 • 25-inčni subwoofer
 • 20-litarska akustična jedinica instalirana u lijevoj strani prtljažnika.
 

Vaš Citroën C4 Aircross je opremljen sa Connecting Box koji nudi:

 • Bluetooth handsfree
 • Funkcija "Streaming Audio": Audio sistem vašeg automobila je u mogućnosti puštati muziku i ostali sadržaj sa vašeg telefona bez kablova koristeći opciju Bluetooth
 • USB priključak
 • dodatni audio priključak
 

Citroën C4 Aircross također može biti opremljen sa navigacijski sustav GPS 'NaviDrive' visokih performansi, sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir za lakše korištenje izbornika i utor za SD karticu za puštanje i pohranjivanje glazbenih datoteka.

 

U Citroën C4 Aircross možete ući i pokrenuti svoj motor iako Vam je ključ u džepu ili torbici. Pokretanje i zaustavljanje motora je moguće jednostavnim pritiskom na tipku Start/Stop.
Vozilo se može zaključati samo pritiskom na jednu od posebnih "tipki" na prednjim vratima ili prtljažniku.

 

Citroën C4 Aircross može biti opremljen kamerom u boji za vožnju unatrag; koja je povezana sa navigacijskim sustavom "NaviDrive".
Kamera se automatski uključuje prilikom ubacivanja u rikverc.
Slika se prikazuje na ekranu navigacijskog uređaja.

 

Pogon

Sa pogonom na sva četiri kotača Citroën C4 AIRCROSS nudi optimalno držanje ceste, koja podsjeća na želju za pustolovne ture i daje potpuno sigurnu vožnju. Tehnologija sa vrlo odzivnim djelovanjem, koja također uzima u obzir ležanje vozila, uvjete na cesti i brzini vozila, kontinuirano može voziti uz optimalnu raspodjelu okretnog momenta između prednjih i zadnjih točkova.
Imate izbor! Ovisno o vašim željama i potrebama na cesti uz pomoć kontrolnih prekidača kod ručice mjenjača ručno odabirate u bilo koje vrijeme, čak i za vrijeme vožnje, jedan od tri načina pogona:

Način dva kotača (2WD)

Način dva kotača (2WD) smanjuje potrošnju goriva, budući da je rad mali broj pokretnih dijelova (pogon samo na prednje točkove);

Način na četiri kotača (4WD)

Način na četiri kotača (4WD) automatski raspodjeljuje okretni moment prijenos na prednje i stražnje točkove;

Način "LOCK"

Način "LOCK" pruža maksimalnu trakciju u teškim uvjetima vožnje, čime se povećava okretni moment na zadnje točkove.

 

Maksimalna sigurnost

Struktura karoserije

Izuzetno kruta karoserijska struktura Citroën C4 Aircross može apsorbirati i raspršiti energiju sudara kroz kontroliranu deformaciju tijela za učinkovitu zaštitu svih putnika. Ova snaga također pruža dinamično i precizno ponašanje vozila na cesti, smjer vožnje se održava bez obzira na vrstu asfalta i površine na kojoj vozite.

Sistemi za pomoć u vožnji

Sistemi za pomoć u vožnji Citroën C4 Aircross kao sistem za ESP (sistem nadzora stabilnosti vozila uz kontrolu proklizavanja pogonskih kotača), ABS (Anti Blocking System) sistem protiv blokiranja kočnica, Elektronički distributer sile kočenja, Sistem za pomoć pri pokretanju uzbrdo i pogona na sva četiri točka sa elektroničkim upravljanjem, nude izvrsnu vučnu snagu, sigurnost i upravljivost u svim uvjetima.

 

Zaštita okoliša

Smanjiti utjecaj na okoliš je u Citroën C4 AIRCROSS uvijek na prvom mjestu. Na primjer, tokom proučavanja stila stražnja svjetla su dizajnirana kako bi se smanjili smetnje protoka zraka, što rezultira nižim emisijama CO2. U odnosu na oznake na području zaštite okoliša, Citroën C4 AIRCROSS je na vrhu svoje klase emisije CO2, posebice s HDi 115, koji je u dva kotača u emitira samo 119 g CO2 po kilometru.

 

Čisti motori

I ostali motori su „blagi“ jer su svi opremljeni tehnologijama koje smanjuju emisiju CO2, među kojima su:

 • Stop & Start tehnologiju (osim benzinskih motora 2.0i 150 KS). Ovaj sistem je vrlo jednostavan za korištenje i ne zahtijeva nikakve intervencije vozača, automatski zaustavi motor kada se vozilo zaustavi i pomaknite polugu mjenjača u položaju praznog hoda. Motor pokrene automatski kada pritisnete kvačilo prije nego prebacite u stepen prijenosa.
 • Kontrolirani alternator s povratom energije prilikom kočenja i usporavanja. Nakon toga, prikupljena energija je iskorištena da se smanji potrebna snaga za rad alternatora.
 • Električni servo upravljač, koji troši energiju samo kada okrećete kolo upravljača.
 • Kompaktan i lagan prijenosni sistem koji omogućuje manje CO2 zahvaljujući korištenju ulja sa niskom viskoznosti.
 

Cjenovnik vozila

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

 

PDF katalozi

 

Sve naši brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...