SVESTRANO ELEKTRIČNO VOZILO ZA AKTIVAN ŽIVOTNI STIL - Citroën predstavlja redizajniranu verziju svog kultnog modela Berlingo koju je podigao na sasvim novi nivo. Berlingo se može pohvaliti modernim i izražajnim dizajnom te obnovljenim prednjim dijelom. 

Citroën planira dodatno ojačati svoju već stabilnu poziciju na tržištu uz istovremenu obnovu modela Berlingo Van, Jumpy i Jumper. Novi izbor vozila ostaje jednako raznolik kao i prije, a uz još snažniji i efikasniji 100% električni asortiman također će zadovoljiti rastuće potrebe poslovnih korisnika za održivom mobilnošću. 

Predstavljanjem četvrte generacije modela C3, Citroën je potpuno preokrenuo principe dizajna evropskih automobila B-segmenta. 100% električni ë-C3 pruža najviše udobnosti u svojoj klasi, jednostavno električno iskustvo, iznimni nivo opreme i nevjerojatan odnos između kvalitete i cijene, a pritom proizvodi se u Evropi.

Citroën slavi 55. godišnjicu modela Méhari premijerno predstavljenog 16. svibnja 1968. na golf terenu Deauville u Normandiji. U gotovo 20 godina, od 1968. do 1987., proizvedeno je 144.953 primjeraka (od čega 1.213 izvedbi Méhari 4x4) što je bio doista zadivljujući uspjeh. Méari je postao kultni automobil kako za marku Citroën tako i za svijet automobilizma.