virtual top

Dovesti u salon i one klijente koji nemaju vremena posjetiti salon, stanuju predaleko ili im je to u trenutnoj epidemiološkoj situaciji nemoguće ili im ne odgovara. To su bili glavni motivi u osmišljavanju digitalne platforme koja potencijalnim kupcima nudi novo i drugačije iskustvo upoznavanja vozila Citroën i pomaže im u donošenju odluke o kupovini iz udobnosti kućnog kauča. Pripremili smo posebnu internetsku stranicu sa 360° razgledanjem salona i vozila, praktično na daljinu.

Klijent se u virtualnom salonu može prošetati među Citroën najnovijim i najprodavanijim modelima iz izbora osobnih vozila: Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C4, Citroën C5 Aircross i Citroën Berlingo.

Korisnici mogu pomoću svog elektronskog uređaja (računalo, tablet računalo ili pametni telefon) tokom virtualnog razgledanja salona prošetati među izloženim vozilima, detaljno pogledati vozilo iz svake perspektive, upoznati detalje i jedinstvene funkcije, prijaviti se za testnu vožnju, zahtijevati ponudu za vozilo.

Internetska stranica omogućuje posjetiteljima da se prošetaju po salonu kao da su tamo fizički prisutni. I to 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno. Za razgledanje korisniku nije potreban dodatno instaliran program ili mobilna aplikacija.

Želimo Vam uspješnu posjetu.

 Posjetite salon 360°