• Novi Citroën SpaceTourer

  Od 73.620,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Novi Citroën SpaceTourer

  Od 73.620,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • Novi Citroën SpaceTourer

  Od 73.620,00 KM sa PDV-om
  Navedena cijena ne uključuje promocije vozila.

  Za promocije se obratite vašem koncesionaru.

  Prodajna mjesta Test vožnja

 • 1
 • 2
 • 3


 • Informacije o modelu
 • Foto galerija
 • Boje
 • Cjenovnik

DIZAJN

Sanjate o avanturi s cijelom obitelji? Sa vozilom Citroën SpaceTourer otvorene su vam sve opcije! U svijetu u kojem je pravo rješenje prijevoz više osoba s automobilom, na raspolaganju vam je kombi Citroën SpaceTourer koji će svojim moćnim karakterom pojednostaviti vaš život. Uz pročišćen i neagresivan dizajn Citroën SpaceTourer izaziva poštovanje zbog visoke razine sigurnosti i izdržljivosti.

 

VELIKA ZAPREMINA

Sanjate o avanturi s cijelom obitelji? Sa vozilom Citroën SpaceTourer otvorene su vam sve opcije! U svijetu u kojem je pravo rješenje prijevoz više osoba s automobilom, na raspolaganju vam je kombi Citroën SpaceTourer koji će svojim moćnim karakterom pojednostaviti vaš život. Uz pročišćen i neagresivan dizajn Citroën SpaceTourer izaziva poštovanje zbog visoke razine sigurnosti i izdržljivosti.

 

DNEVNA SVIJETLA SA LED DIODAMA

Vertikalno raspoređena LED dnevna svjetla, koja su ugrađena u produžetku blatobranskih koševa, idealno se uklapaju sa donjim dijelom iznad prednjih maglenki, što SpaceToureru daje izgled pravog avanturiste.

STAKLENE POVRŠINE I BOČNA VRATA

Već samim pogledom na vozilo SpaceTourer s bočne strane dolazi do izražaja njegova prostrana unutrašnjost sa širokim bočnim kliznim vratima i velikim zastakljenim površinama koje ukazuju na prostranu i gostoljubivu putničku kabinu. Pozivamo Vas da uđete!

ZADNJE STAKLO

Na zadnjem dijelu gdje su spojeni stilska savršenost i funkcionalnost nalaze se velika prtljažna vrata koja bude želju za putovanjem i otklanjaju sve sumnje o prostranoj unutrašnjosti. Na ovoj površini mekanih linija ugrađeno je podižuće zadnje staklo s kosim uglovima.

 
SPREMAN ZA SUOČAVANJE SA SVIM IZAZOVIMA

SpaceTourer je dostupan u tri dužine (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), među kojima je čak i kompaktna izvedba koja kao prava inovacija ovog segmenta omogućava prijevoz do 9 osoba.
Ko kaže da su najkraći kombiji najbolji?

 
1M90 VISINE

I nećete morati da se sklanjate! Citroën SpaceTourer ćete parkirati u podzemnim garažama bez ikakvih poteškoća. Bez jedne jedine ogrebotine na krovu. Uz optimalne dimenzije ovog limuzinskog kombija (D: od 4,60 do 5,30 m, Š: 1,92 m, V: 1,90 m) u kombinaciji s električno-hidrauličkim volanom i promjerom kruga okretanja od 11,30 m do 12,40 m, Citroën SpaceTourer je iznad svega agilno vozilo koje udovoljava zahtjevima cijele obitelji.

 

DOBAR OSJEĆAJ

Prostrana unutrašnjost Citroëna SpaceTourera osmišljena je u duhu putovanja, gdje svaki putnik ima na raspolaganju vrhunski nivo završne obrade. Dugi putevi i putovanja ili čak kratki izleti postat će trenutak opuštanja i ugodne atmosfere.

 

UGODNA UNUTRAŠNJOST ZA KORISNIKA

Sjedala su prekrivena mekim i toplim materijalima za vrhunsku udobnost sjedenja. Putnici u 2. i 3. redu imaju na raspolaganju pojedinačna sjedala s klizećim pomicanjem, naslone podesive po nagibu, udobne naslone za glavu i naslone za ruke za optimalan i dobar osjećaj u vožnji. Idealni uvjeti kako bi članovi obitelji mogli malo zadrijemati.

ARMATURNA PLOČA

Sveukupni izgled armaturne ploče omogućava vozaču da ima sve na dohvat ruke i potpunu preglednost, kao što je npr. instrument tabla sa grafičkim i modernim mjeračima, 7-inčni ekran na dodir, prekidači za grijanje, mjesta za odlaganje, prekidači za automatsko otvaranje bočnih kliznih vrata itd.

 
DOVOLJNO PROSTORA ZA CIJELU OBITELJ

Od gitare za najstarije do trotineta za najmlađe, Citroën SpaceTourer svojim mjestima za odlaganje nudi dovoljno mjesta za sve. Od sada ćete biti rasterećeni svih briga, zar ne?

 

KAO KOD KUĆE …

Gostoljubiva unutrašnjost, izdignut položaj za vožnju, sjedala sa klizećim pomicanjem, zastakljeni krov, optimalna udobnost u vožnji i vrhunska zvučna izolacija...
U vožnji ćete se osjećati kao kod kuće.
Dobrodošli u vaš salon na točkovima!

 
 
 
I JOŠ PANORAMSKI POGLED!

Zahvaljujući brojnim staklenim površinama, bočnim kliznim vratima i krovu s pogledom na nebo, dostupan vam je panoramski pogled u kojem ćete uživati, a svaki vaš izlet bit će prava avantura.

 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

Osim svakodnevnih korisnih funkcija poput hands-free pristup i pokretanje (ADML) i bočnih kliznih vrata s hands-free i automatskim upravljanjem, Citroën SpaceTourer nudi i tehnologije koje pojednostavljuju vožnju.

 

SPACETOURER? STALNA POVEZANOST

CITROËN Connect Nav je nov 3D navigacijski sistem na dodir koji je povezan u stvarnom vremenu s upravljanjem preko prepoznavanja glasa ili preko 7'' ekrana na dodir. CITROËN Connect Nav je povezan s uslugama kao što su TomTom Traffic koji vam pruža informacije o prometu u stvarnom vremenu, lokaciji i cijenama na benzinskih pumpama i parkiralištima kao i traženje lokalnih interesnih točaka (POI). Također ćete cijeniti upozoravanje na opasna područja na cesti, na područja nesreća i opasnosti.

 

Želite li slušati muziku sa svog pametnog telefona ili pronaći pravi put do cilja? Uz pomoć sistema Mirror Screen to je potpuno jednostavno i intuitivno! Vaše kompatibilne aplikacije će se prikazati na 7-inčnom ekranu na dodir. Mirror Screen djeluje u vezi s protokolima Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktično, zar ne?

 

Citroën je razvio projekcijski player koji na prozirni ekran u boji, u vašem vidnom polju, projicira bitne informacije za vožnju. Sada više nemate izgovor, jer se možete potpuno usredotočiti na cestu!

 
 

OTVARANJE VRATA SA PUNIM NARUČJEM

Imate pune ruke? Nema problema: Bočna klizna vrata mogu se otvoriti povlačenjem noge ispod ruba stražnjeg odbojnika. Prava prednost kada je u pitanju instaliranje dječije sjedalice.

*Ova opcija ovisi o razini opreme vozila.

 

SVE ZA VAŠU SIGURNOST

Prilagodljiv tempomat

Prilagodljiv tempomat omogućuje vozaču da vozilu prepusti prilagođavanje brzine uzimajući u obzir brzinu vozila koje vozi ispred. Sistem za automatsko podešavanje brzine može smanjiti brzinu na 20 km/h samo sa djelovanjem na papučicu gasa.

Nadzor mrtvog ugla

Sistem za nadzor mrtvog ugla vas upozorava na prisutnost vozila u mrtvom uglu s narančastom svjetlećom diodom u uglu retrovizora. Sistem koji je sastavljen od četiri senzora u prednjem i zadnjem odbojniku djeluje pri brzini od 12 do 140 km/h.

Očitavanje prometnih znakova

Zaista inovativni sistem djeluje u sprezi sa kamerom koja je ugrađena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Vozaču u svakom trenutku posreduje informaciju o aktualnom ograničenju brzine u prometu. Kada sistem detektira prometni znak ograničenja brzine, možete jednim pritiskom na taster prihvatiti preporučenu brzinu.

Active Safety Brake

Sistem pomaže smanjiti povrede putnika kočenjem umjesto vozača zahvaljujući višefunkcijskoj kameri koja je ugrađena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, u sljedećim slučajevima:

 • 0-30 km/h: spriječi sudar u pokretne ili nepokretne prepreke ili pješake.
 • Pri brzini iznad 30 km/h: smanji brzinu prije sudara..
 

Rezultati testova su potvrdili, Citroën SpaceTourer ima najnižu potrošnju u svom segmentu (Best in Class) sa 5,1 l/100 km i samo 133 g/km emisija CO2 (kombinirana potrošnja motora BlueHDi 115 S&S BVM6).

Dizelski motori s kojima je opremljen CITROËN SpaceTourer postižu sljedeće vrijednosti kombinirane potrošnje goriva i emisija CO2 (kod dužine XS):

 • motor BlueHDi 95 BVM: 5,5 l/100 km i 144 g/km CO2
 • motor BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km i 135 g/km CO2*
 • motor BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1 l/100 km i 133 g/km CO2
 • motor BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3 l/100 km i 139 g/km CO2
 • motor BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km i 151 g/km CO2
 
 
 

Cjenovnik vozila - Spacetourer od 31.03.2022.

*Molimo Vas da nakon otvaranja cjenovnika osvježite memoriju Vašeg preglednika pritiskom na tipku F5 kako bi sistem učitao važeću verziju cjenovnika.

*Redovne cijene vozila po cjenovniku ne uključuju promocijski popust. Za promocijske cijene vozila, obratite se našim ovlaštenim Citroën konesionarima.

Cjenovnik sadrži:

 • Cjenovnik vozila
 • Cjenovnik doplative opreme
 • Cjenovnik produžene garancije

Cijene vozila su izražene u KM sa uračunatim troškovima transporta.
Cijene su informativne i zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Svi naši cjenovnici su kreirani u PDF formatu. Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...