• 1


Prodajna mjesta Test vožnja Zatražite ponudu

  • Informacije o modelu
  • Foto galerija
  • Brošure i dodatna oprema
  • Video galerija

Citroën, kao osnivač segmenta vozila za slobodno vrijeme iz 1996. godine, predstavlja nam svog novog Berlinga koji je očuvao sve adute prethodnih generacija, a osim toga nudi još više modernih funkcija. Novi Citroën Berlingo donosi inovativan i odvažan odgovor s aspekta dizajna, modularnosti i praktičnosti.

OSNIVAČ SEGMENTA VOZILA ZA SLOBODNO VRIJEME

Prostoran i udoban novi Citroën Berlingo, koji nudi puno mogućnosti za individualizaciju izgleda, odlikuje se brojnim adutima poput: oslobođen prostor za veću zapreminu, izuzetna modularnost sa tri zadnja i preklopiva individualna sjedala, brojna mjesta za odlaganje i višenamjenski krov Modutop® najnovije generacije kao i nov izbor boja i materijala za različite kombinacije unutrašnjosti.

 

DIZAJN

Snažan i odvažan karakter, dinamička silueta, dizajnirani elementi Airbump® i dodaci u boji, novi Citroën Berlingo je legenda među vozilima za slobodno vrijeme.

 

LEGENDARNO VOZILO ZA SLOBODNO VRIJEME

Novi Citroën Berlingo ima robusnu i inovativnu morfologiju. Moderan i razigran model dostupan je u dvije dužine: standardna izvedba M koja je dugačka 4,40 m i nova izvedba XL koja je dugačka 4,75 m.

Obe karoserijske izvedbe, M i XL, omogućuju prijevoz od 5 do 7 putnika.

Prednji dio novog Citroëna Berlinga se ističe zbog prepoznatljivih stilskih karakteristika: viši i kraći poklopac motornog prostora, prednji dio u skladu s identitetom marke Citroën i svjetlosnim potpisom na dva nivoa i naprijed pomjerenim vjetrobranskim staklom koje pruža više prostora i svijetlosti.

Oblik karoserije nadograđuju krovni nosači prtljažnika i dizajnerski elementi Airbump® koji naglašavaju njegov robustan izgled i ujedno štite karoseriju.

 

24 KOMBINACIJA ZA INDIVIDUALIZACIJU IZGLEDA

Novi Citroën Berlingo nudi bogatu paletu boja karoserije: Sable, Aqua Green, siva Artense, siva Platinium, crna Onyx, Deep Blue, crvena Ardent i bijela Banquise.

Individualizirani izgled se može naglasiti paketom opreme u boji i dodacima u boji u bijeloj ili narančastoj boji oko prednjih maglenki i na bočnim letvicama.

Novi Citroën Berlingo se odlikuje dizajnerskom armaturnom pločom sa pročišćenim linijama, na kojoj se nalaze brojna mjesta za odlaganje. Putnički prostor nudi visok položaj za vožnju.

Kombinacija unutrašnjosti XTR dostupna je u tkanini Line Green koja ima u predjelu naslona sjedala traku narančaste boje.

 

EVOLUCIJA NOVOG CITROËNA BERLINGA

NOVI CITROËN BERLINGO SE PROMENIO, POSTAO JE VEĆI I MODULARNIJI...

 

CITROEN ADVANCED COMFORT®

Napredna udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost

Novi Citroën Berlingo je dio programa Citroën Advanced Comfort®. Nudi optimalnu kvalitetu vožnje, tako da se svako putovanje s njim pretvori u trenutke zajedničkih užitaka s putnicima zahvaljujući sjedalima, ovjesu i zvučnoj izolaciji na visokoj razini.

Novi Citroën Berlingo se odlikuje dobro osvjetljenim putničkim prostorom, što mu omogućavaju velika stakla oko vozila. Još više svjetlosti može osigurati panoramski stakleni krov koji se može zakriti električnim sjenilom.

Maštovita mjesta za odlaganje i prostor za sve putnike

Novi Citroën Berlingo, koji je praktičan kako iznutra tako i spolja, nudi putnicima prvoklasne mogućnosti pristupa zahvaljujući dvjema bočnim kliznim vratima i prtljažnim vratima sa podiznim zadnjim staklom.

Novi Citroën Berlingo nudi velikodušnu prostranost i referentnu modularnost zahvaljujući preklopnim sjedalima. Zapremina prtljažnika može biti 775 litara kod izvedbe M odnosno 1050 litara kod izvedbe XL.

Novi Citroën Berlingo ima ukupno 186 litara mjesta za odlaganje dizajniranih za svakodnevne životne potrebe. Osim inteligentnih i velikih pretinaca, tu je i Modutop® sa ukupnom zapreminom za odlaganje 92 litara.

 

Novi Citroën Berlingo od sada je dostupan u dvije dužine s umjerenim gabaritnim dimenzijama i uravnoteženim linijama. Obije su dostupne sa 5 i 7 mjesta za sjedenje te nude optimalni stupanj udobnosti. Izvedba XL je u usporedbi s izvedbom M dobila 35 cm zahvaljujući produženom međuosovinskom razmaku i dužem prevjesu pozadi. Sjedala u trećem redu su odstranjiva i ujedno klizno pomična, čime nude mogućnost izbora između udobnosti za putnike ili veće zapremine prtljažnika, ovisno o vašoj djelatnosti.

 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

Za veću udobnost i sigurnost u novom Citroën Berlingu dostupno je 19 novih sustava vožnje.

 

19 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

Potpuno bezbrižna
vožnja

Novi Citroën Berlingo spaja skup modernih i svakodnevno korisnih tehnologija. Nudi najbolje tehnologije koje pružaju najvišu razinu sigurnosti i bezbrižnosti.

Potpuna sigurnost sa 19 sistema za pomoć u vožnji

Aktivno upozorenje na nenamjernu promjenu vozne trake, upozorenje na vozačevu nepažnju, sistem za kontrolu mrtvog kuta, prošireni sistem za prepoznavanje prometnih znakova, sistem za automatsko kočenje u slučaju nužde, kamera za pomoć u vožnji unazad sa funkcijom Top Rear Vision…

Povezivanje sa 8-inčnim
ekranom na dodir

8-inčni ekran na dodir i četiri tehnologije za uspostavljanje veze osiguravaju vam neprekidnu vezu između digitalnog svijeta i vašega vozila: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box i bežično punjenje pametnog telefona.

 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 

MOTORI

Novi Citroën Berlingo odlikuje se dinamičkim ponašanjem na cesti i istinskim užicima u vožnji koje može pružiti zahvaljujući spoju lakog i učinkovitog novog konstrukcijskog dizajna i učinkovitih motora posljednje generacije s aspekta potrošnje goriva i emisija CO2. Novi Berlingo može biti opremljen benzinskim ili dizelskim pogonskim sklopom prilagođenim najrazličitijim vrstama upotrebe u gradskoj ili izvangradskoj okolini. Njegovi motori nude prvoklasne efikasnosti, a ujedno su ekološki prihvatljivi. Novi Citroën Berlingo uvodi i 8-stupanjski automatski mjenjač EAT8 za optimalnu udobnost u vožnji.

Izbor benzinskih motora PureTech: 1,2L PureTechS&S 110 KS ili 130 KS EAT8 Izbor dizelskih motora BlueHDi: 1,5L BlueHDiS&S 75 KS ili 100 KS ili 130 KS BVM6 ili EAT8 Izbor dizelskih motora BlueHDi: 1,5L BlueHDiS&S 75 KS ili 100 KS ili 130 KS BVM6 ili EAT8.

 

PDF katalozi

 

 

Sve naše brošure i katalozi su kreirani u PDF formatu.
Ukoliko na Vašem računaru nemate instaliran Adobe Reader besplatnu verziju možete preuzeti ovdje...

KORISNA VIDEA ZA NOVI CITROËN BERLINGO

MODULARNOST

 

UDOBNOST & PROSTRANOST

 

UDOBNOST U VOŽNJI I SIGURNOST NA CESTI

ZA LAKŠE PARKIRANJE